SOCIETAT
Societat 26/10/2011

La Guàrdia Civil posa en marxa un operatiu contra el crim organitzat a Catalunya

Fins ara, els agents han practicat diverses detencions, així com una desena de registres, en què han intervingut droga i diners en efectiu.

Efe
1 min

BarcelonaLa Guàrdia Civil ha posat avui en marxa un operatiu a diverses localitats de Barcelona i Girona contra una xarxa de crim organitzat, en què ha practicat una desena de registres i diverses detencions, segons han informat a Efe fonts pròximes a la investigació.

Pel que sembla, segons les mateixes fonts, l'operació es dirigeix contra una xarxa dedicada, entre altres activitats il·lícites, al tràfic de drogues.

Fins ara, els agents de la Guàrdia Civil han practicat diverses detencions, així com una desena de registres, en què han intervingut droga i diners en efectiu.

Segons les mateixes fonts, l'operació arrenca d'una investigació portada a terme per la Guàrdia Civil a Balears, on es va descobrir que una xarxa criminal de tràfic de drogues podria tenir ramificacions a Barcelona i Girona.

A la província de Girona la majoria de detencions i registres s'estan practicant a la comarca de La Selva, segons les mateixes fonts.

stats