Societat
Societat 05/10/2011

El Col·legi d'Infermers de Tarragona crea un blog de protesta ciutadana per les retallades en sanitat

'Davant les retallades, no et tallis' recollirà les queixes tant dels professionals del sector com dels usuaris. La presidenta del col·legi, Anna Maria Pedraza, traslladarà les queixes al conseller Boi Ruiz en una reunió a finals d'octubre

Ara
1 min

BarcelonaEl Col·legi Oficial d'Infermers de Tarragona ha creat un blog per recollir les queixes sobre les retallades que està aplicant el Govern en el sector sanitari. El blog, titulat Davant les retallades, no et tallis, pretén ser un espai de protesta ciutadana que aglutini les queixes tant dels professionals del sector com dels usuaris.

El Col·legi ha reforçat el llançament del blog amb un compte a Twitter i un perfil a Facebook, dos espais que també recolliran les opinions dels ciutadans.

El Consell que reuneix els quatre col·legis professionals d'infermeria de Catalunya té previst reunir-se a finals d'octubre amb el conseller de Salut, Boi Ruiz; una cita que la presidenta del col·legi tarragoní, Anna Maria Pedraza, aprofitarà per fer-li arribar els comentaris recollits en els tres espais.

stats