07/07/2011

Combat SGAE contra "internautes"

2 min

En aquest moment hi ha una persona que s'ha tallat totes les venes possibles. I més que en tingués, més que se'n tallaria. Efectivament, ho ha encertat, li parlo de l'irresponsable d'imatge de la SGAE. Només hi ha una cosa pitjor que ser de la SGAE: ser de la SGAE i controlador aeri. Terrible combinació.

Reconeguem que la Sociedad General de Autores de España ha fet tot el possible (i més) per tenir aquesta (mala) fama. Home (i dona), és que allò de voler pillar la majoria de la recaptació d'un festival benèfic (per exemple), sincerament, és més cruel que preguntar-li a Hugo Chávez si vesteix d'Armani. Passa, però, que darrere de les denúncies d'aquest espoli de pobres ciutadans tampoc ha estat mai clar qui hi havia i quin interès existia.

Les males llengües diuen que movent-se per aquesta nebulosa estranya hi ha uns simpàtics ciutadans autoanomenats internautes , que seria com si fa 50 anys uns que trucaven per telèfon s'haguessin autoqualificat de telefonautes i s'haguessin atorgat la potestat de parlar en nom de la resta dels que parlaven per telèfon i, fins i tot, en nom d'ells, s'haguessin entrevistat amb el president del govern de torn per exposar-li uns temes. Total, que vostè i jo ens hem trobat entre la SGAE, que cobra per respirar, i els defensors dels continguts gratis total... O pitjor encara: continguts piratejats que, en nom de la llibertat d'expressió, es gestionen de manera que donen beneficis al pirata. Fastuós.

Però més bonica encara és la guerra politicomediàtica provocada pel cas Teddy Bautista (xicot que podria haver estat l'autor de " me lo llevé porque era mío "). Novament les dues Espanyes aprofiten qualsevol tema per fer bullir l'olla. I el més fantàstic és que aquest cop la SGAE no fa pagar per assistir a l'espectacle!!!

stats