SOCIETAT
Societat 16/11/2011

Condemnat a 17 anys de presó un home que va assassinar una turista italiana a Lloret de Mar

La noia, de 23 anys, havia vingut de vacances a Catalunya

Laura Díaz-roig
1 min

BarcelonaL'Audiència de Girona ha condemnat a 17 anys i 9 mesos de presó Santiago Víctor D. S. per assassinar i abusar sexualment d'una turista italiana el juny de 2008 a Lloret de Mar.

Segons la sentència, la víctima, Federica S., de 23 anys, va viatjar a Lloret amb una amiga per passar-hi uns dies de vacances. La primera nit, les dues joves, que volien sortir de festa, van anar al local on treballava l'acusat i es van unir a una festa d'aniversari. Sobre les dues del matí el grup va anar a una discoteca, acompanyats també per Santiago Víctor D. S.

La noia va marxar de la discoteca cap a les quatre del matí, seguida per l'acusat que, aprofitant que passaven per un parc i que la noia anava beguda, va intentar violar-la.

Federica S. va assegurar a l'acusat que el denunciaria, per la qual cosa Santiago Víctor D. S., preocupat per les conseqüències, la va agafar pel coll i la va asfixiar, primer amb la mà i després amb la mateixa roba de la víctima. Quan es va assegurar que era morta, va portar el cos entre uns arbres.

stats