SUCCESSOS
Societat 22/02/2011

Condemnat a 1 any un cuiner d'una casa de colònies per abusar d'un menor

L'Audiència de Girona ha condemnat a un any de presó el cuiner de la casa de colònies de Joanetes, en el nucli de la Vall d'en Bas (Garrotxa), per haver abusat sexualment al juliol de 2008 d'un menor de la Parròquia Alemanya Sant Albert Magne de Barcelona.

Efe
1 min

GironaLa fiscalia i les acusacions particulars sol·licitaven per a l'acusat penes d'entre 12 i 13 anys i mig de presó, per abusos sexuals a tres menors d'edat que passaven l'estiu en la citada casa de colònies.

La sentència considera que només ha quedat provat que Donald Máximo Santiago Almazán, de 67 anys, va abusar d'un dels menors, d'11 anys, i el condemna a un any de presó, que no haurà de complir perquè no té antecedents.

Segons la resolució judicial, l'acusat va abusar sexualment fins en tres ocasions d'un dels menors en la llitera del nen, on li va fer tocaments als genitals.

A més de l'any de presó, el condemnat haurà de pagar una multa de 6.480 euros i no es podrà acostar a menys de 500 metres del menor durant tres anys.

La sentència també considera a la Parròquia Alemanya Sant Albert Magne de Barcelona responsable civil subsidiària i la condemna a indemnitzar el menor amb 6.000 euros.

stats