Societat 22/05/2012

Condemnats a 17 anys de presó els dos acusats de disparar a dos mossos en un prostíbul xinès de Barcelona

Els agents, que no portaven armilles antibales, van rebre molta metralla al pit i podran reclamar la indemnització a la Generalitat per la via contenciosa-administrativa

Acn
1 min

BarcelonaL'Audiència de Barcelona ha condemnat a 17 anys de presó i a 16 anys i mig, respectivament, els dos homes romanesos jutjats per robar en un prostíbul xinès de Barcelona i disparar amb una escopeta a dos mossos d'Esquadra el febrer del 2010. La fiscalia demanava fins a 21 anys de presó, però finalment el tribunal els ha condemnat a quatre anys menys pels delictes de robatori amb violència i intimidació, intent d'assassinat, atemptat a l'autoritat i tinença il·lícita d'armes.

Aquest atac va comportar una important polèmica, perquè els agents no anaven amb armilles antibales. Ambdós van rebre molta metralla al pit. Els sindicats demanen que el departament doti els agents d'armilles interiors lleugeres i per això demanaven a la Generalitat que els indemnitzés. La sentència absol la Generalitat però obre als agents la via contenciosa-administrativa perquè puguin reclamar.

stats