TECNOLOGIA
Societat 16/07/2011

Configurar la nostra xarxa wifi (II)

1 min
Configurar la nostra xarxa wifi (II)

Un cop som dins de la pàgina de configuració, tenim diferents opcions, com ara modificar les contrasenyes per defecte, per apujar-los el nivell de seguretat de WEP a WPA, o bé per obrir la xarxa de manera pública. Això últim no està recomanat, i en cas que es faci, s'ha de tenir en compte que tots els dispositius que accedeixin a internet des d'aquesta xarxa wifi estaran desprotegits. Una altra opció de canvi és modificar el canal pel qual emet la nostra wifi. Hi ha tretze canals disponibles i, quan som en una zona del centre d'una gran ciutat, és possible que estiguin saturats. Fer el canvi a un canal més clar pot fer que millori substancialment la qualitat de la nostra connexió. Jordi Sabaté

Xarxa social que permet fer fotografies amb el mòbil i compartir-les amb tots els contactes. Té filtres artístics que embelleixen les fotos, i també es poden enviar a Twitter.

Aplicació que permet veure les benzineres més properes, gràcies a un sistema de geolocalització, i trobar d'una manera ràpida i senzilla les que ofereixen més bon preu fent una comparativa.

stats