Societat 17/01/2012

Cues quilomètriques a l'AP-7 per l'accident entre un cotxe i un camió que portava oli

Trànsit recomana fer servir carreteres alternatives perquè les tasques de neteja de la calçada s'allargaran tota la tarda

Acn
1 min
El camió accidentat a l'AP-7, a Mollet del Vallès / ACN

Mollet del VallèsL'accident entre un camió que portava ampolles d'oli i un cotxe que ha obligat a tallar l'AP-7 al seu pas per Mollet del Vallès col·lapsa l'autopista des de primera hora de la tarda d'aquest dimarts. A les quatre, hi havia 10 quilòmetres de cua, i a les set, ja eren 15 quilòmetres.

Tot i que a les quatre s'ha pogut obrir un carril per a turismes, no es preveu que pugui millorar gaire el trànsit de la via durant aquesta tarda. El Servei Català de Trànsit preveu que les tasques de neteja de la via i el transvasament de la càrrega del camió s'allargaran al vespre. Per evitar més retencions, recomana fer servir vies alternatives. Per exemple, als conductors de Barcelona que viatgin en direcció Girona els suggereix que passin per la C-33 o la N-152.

Als conductors que vagin cap a Girona els recomana també que circulin per l'autopista del Maresme (C-32) fins a Mataró i continuïn per la C-60 per enllaçar amb l'AP-7 a l'altura de la Roca del Vallès.

El camió accidentat anava carregat d'ampolles d'oli, moltes de les quals s'han trencat i s'han dispersat per la carretera. Les tasques de neteja, en les quals es fa servir suro per xuclar l'oli, i de transvasament de la càrrega en un altre camió són bastant complicades i es preveu que s'allarguin durant tota la tarda.

Per tant, podria ser que la circulació per un sol carril i exclusiu per a turismes es mantingui al llarg de tota la tarda, ha avisat el Servei Català de Trànsit, que ha informat també que els desviaments per la sortida 16 de l'autopista es mantenen sobretot per als camions.

stats