Societat 22/02/2012

El secretari d'Acció Cultural al País Valencià: "Ahir es va fer palès que les manifestacions on no hi va la policia són les que acaben pacíficament"

Toni Gisbert assenyala la policia i la delegada del govern espanyol a València com els principals responsables dels aldarulls. Assegura a Catalunya Ràdio que el comportament dels estudiants ha sigut "exemplar" i subratlla la "desproporció" de l'actuació policial

Ara
1 min

El secretari d'ACPV i membre de la plataforma de suport a les mobilitzacions d'estudiants al País Valencià, Toni Gisbert, assenyala la policia i la delegada del govern espanyol a València, Paula Sánchez de León, com els principals responsables dels aldarulls entre estudiants i policia als carrers de València la darrera setmana. "Ahir es va fer palès que les manifestacions on no hi va la policia són les que acaben pacíficament", ha subratllat Gisbert.

En declaracions a Catalunya Ràdio, el secretari d'Acció Cultural al País Valencià ha assegurat que el comportament dels estudiants ha sigut en tot moment "exemplar" i ha subratllat la "desproporció" de l'actuació policial. "Hi ha comunicats mèdics que avalen les càrregues contra estudiants", ha assenyalat Gisbert.

El secretari d'Acció Cultural lamenta que els agents anessin sense números d'identificació "i a més es neguessin a identificar-se quan els ho demanaves", ha assegurat", i insta que "algú" respongui de "tanta violència". "Això no pot tornar a passar, s'han de depurar responsabilitats", ha exigit Gibert.

Descarta que en la manifestació d'avui es generin aldarulls.

stats