Societat 22/06/2012

Decomissen en tres dies 178.000 llaunes a Barcelona, més de la meitat de les intervingudes el 2011

L'operació ha actuat sobre 13 locals que emmagatzemaven i distribuïen cervesa per ser venuda als carrers de Ciutat Vella, Sants-Montjuïc i Sant Mart

Acn
1 min
Un dels locals on s'emmagatzemaven les llaunes

BarcelonaLa Guàrdia Urbana ha dut a terme un operatiu contra la venda ambulant de llaunes de beguda que ha premés decomissar-ne 178.000 en només tres dies. Aquesta xifra representa més de la meitat de les que es van intervenir al llarg de l'any passat. El primer tinent d'alcalde i responsable de seguretat de l'Ajuntament de Barcelona, Joaquim Forn, ha explicat que els agents han actuat sobre 13 locals que emmagatzemaven i distribuïen les llaunes que després es venien per diferents punts dels districtes de Ciutat Vella, Sants-Montjuïc i Sant Martí.

En l'operació hi ha col·laborat amb un dels principals productors de cervesa, que ha ajudat a fer la investigació prèvia sobre els recorreguts de les llaunes.Forn, a més, ha demanat col·laboració ciutadana per posar fre a aquesta activitat i ha remarcat les males condicions higièniques en que, en alguns casos, s'emmagatzemen aquestes begudes, que fins i tot s'amaguen en contenidors i clavegueres.

stats