Societat 17/08/2012

Deltebre decreta un dia de dol oficial i suspèn tots els actes de la festa la major d'aquest divendres per la mort d'un veí al correbous

Els Mossos d'Esquadra investiguen les circumstàncies de la mort del veí, de 44 anys, després que li caigués a sobre una tanca de la plaça que va envestir el bou

Acn
1 min

DeltebreDol i consternació a Deltebre (Baix Ebre) el dia després que un veí del municipi, Juan José Fumadó Magriñà, de 44 anys, perdés la vida després que li caigués a sobre una tanca de la plaça que va envestir el bou.

L'Ajuntament ha decretat un dia de dol oficial, ha baixat les banderes a mig pal i la del municipi oneja amb el crespó negre. També ha suspès tots els actes previstos per aquest divendres en el marc de la festa major del poble.

L'alcalde de Deltebre, Gervasi Aspa, acompanyat per tots els grups municipals en representació al consistori, ha assegurat que s'ha posat a disposició del jutjat i dels Mossos d'Esquadra tots els informes sobre les mesures de seguretat de la plaça, les revisions, i el pla de protecció.

stats