Societat 14/11/2011

Desallotgen el bloc ocupat del carrer Balmes de Barcelona que havia motivat les queixes dels veïns

Els ocupants han marxat de forma voluntària davant la presència de la comitiva judicial. L'estat de la finca i el soroll de les festes que s'hi organitzaven havia posat els veïns en peu de guerra

Efe
1 min

BarcelonaDes que hi van entrar ocupes, a finals del 2010, que el bloc del número 51 del carrer Balmes de Barcelona s'havia convertit en un maldecap per als veïns de la zona, que es queixaven tant del soroll que feien durant les festes nocturnes com del mal estat de l'edifici. La finca ha sigut desallotjada avui per ordre judicial sense incidents, segons han informat fonts municipals, ja que els ocupants n'han marxat de forma voluntària quan ha arribat la comitiva judicial que ha constatat que hi havia onze pisos ocupats.

L'edifici, situat a la confluència entre el carrer Balmes i Consell de Cent de Barcelona, havia motivat nombroses queixes de veïns i de propietaris de comerços de la zona pels sorolls que generava, ja que s'hi organitzaven periòdicament festes multitudinàries. I, fins i tot, la Guàrdia Urbana hi havia hagut d'intervenir en diferents ocasions per les molèsties generades als veïns.

Les intervencions de la Guàrdia Urbana, les actes de la qual van ser remeses al jutge que tenia a les seves mans la denúncia del propietari de l'edifici, s'havien intensificat en l'últim mes i mig. També havia crescut el nombre de queixes dels veïns.

stats