Publicitat
Publicitat

Desallotgen la primera planta de l'hospital on està ingressat el rei Joan Carles per un incendi

Haurien esclatat uns dipòsits d'oxigen situats al soterrani de la clínica La Milagrosa de Madrid, on el monarca va ser operat el diumenge. El rei continua ingressat al centre. Hi ha tres ferits lleus pel fum

Ensurt aquest matí a la clínica La Milagrosa de Madrid, on està ingressat el rei Joan Carles després que diumenge l' operessin de dues hèrnies. Poc abans de les vuit del matí hi ha hagut un petit incendi per dues explosions a la sala on es guarden les bombones d'oxigen, al soterrani de l'hospital, i s'han hagut de desallotjar diversos malalts de la primera planta de l'edifici pel fum. Els malalts els han traslladat a altres zones de la clínica. Tres persones han resultats ferides lleus per inhalació de fum.

L'habitació del rei està situada en una ala oposada on hi ha hagut l'incendi. El rei està bé, ha estat informat dels fets, però continua ingressat a la clínica, segons fonts de la casa reial.

Fonts d'Emergències Madrid 112 i diversos testimonis han informat que la petita explosió ha passat poc abans de les vuit del matí. La policia manté tallat el carrer Modesto Lafuente, en la qual es troba la clínica i efectius d'emergències han activat el protocol d'actuació per a aquests casos.


Més continguts de Societat

  1. Busquen l'home que va deixar ferit d'un tret l'encarregat d'una sala de jocs a Santa Coloma

    La víctima és a l'UCI, però fora de perill, i l'agressor encara no ha estat localitzat

  2. Barcelona suspèn la concessió de llicències de tot tipus d'allotjaments turístics

    La suspensió afecta una trentena d'hotels, com el de la Torre Agbar, i es prolongarà durant tot un any per mirar de pactar un pla entre el sector