Societat 09/11/2011

Desallotgen una nau ocupada per subsaharians al 22@ de Barcelona

En el moment del desallotjament, només hi havia 4 persones a l'immoble perquè molts dels inquilins s'han traslladat a d'altres naus

Ara
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han desallotjat aquest matí una nau ocupada al número 112 del carrer de Badajoz, al 22@ de Barcelona. Es tracta d'una de les antigues fàbriques ocupades per subsaharians, la majoria senegalesos que es dediquen a la venda de ferralla i al top manta. En el moment de la intervenció policial només hi havia quatre persones a l'interior de l'immoble, ja que moltes –s'hi havien arribar a ajuntar desenes d'inquilins– davant la imminència del desallotjament s'havien traslladat a d'altres naus.

El desallotjament s'ha desenvolupat sense incidents, segons fonts policials, que han assegurat que a les onze del matí l'edifici ja estava buit. A l'estiu, quan es va celebrar el judici contra l'ocupació de l'immoble, unes 300 persones van sortir al carrer per donar suport a les persones allotjades en aquesta nau i reivindicar "espais dignes" on puguin viure mentre no troben una solució més definitiva al seu problema de manca d'habitatge.

stats