Societat
Societat 06/11/2011

Els tècnics emplenen l'esvoranc del barri de la Teixonera, però el clavegueram ha tornat a quedar col·lapsat per les pluges d'aquesta nit

L'acumulació d'aigua inunda el soterrani d'un edifici del carrer Plutó, a tocar de la plaça Isop

Ara
1 min

BarcelonaEls tècnics de l'Ajuntament de Barcelona han emplenat l'esvoranc del barri de la Teixonera amb 180 metres cúbics de formigó. Tot i així, avui s'estan produint algunes incidències provocades per la intensa pluja i l'augment del nivell d'aigua freàtica. Als baixos del número 4 del carrer Plutó s'ha produït una inundació. També s'ha anul.lat la claveguera afectada, desviant l'aigua cap a l'exterior.

Els 14 veïns de l'edifici ubicat al número 4 de la plaça Isop, 12 adults i dos nens, no podran retornar als seus domicilis fins que estigui acabada la reparació de l'esvoranc, encara que els bombers ja han descartat que l'edifici pateixi cap patologia.

Les sis famílies estan sent ateses pel Centre d'Emergències i Urgències Socials del consistori, que els ha facilitat el trasllat a allotjaments provisionals.

Encara que les causes de l'enfonsament del paviment encara s'investiguen, la principal hipòtesi amb la qual treballen els tècnics de l'ajuntament és que una claveguera que travessa el carrer ha quedat col·lapsada per les pluges, provocant una bossa d'aigua que ha generat el forat.

stats