SOCIETAT
Societat 14/12/2011

Desallotjat un immoble per l’enfonsament d’una paret mitgera al districte de Ciutat Vella

S'han desallotjat 14 persones i els serveis socials de l'Ajuntament de Barcelona han ofert assistència a tots els afectats

Ara
1 min

BarcelonaEls Bombers de Barcelona han desallotjat aquesta tarda un immoble de sis plantes i nou habitatges del carrer Sant Antoni Abad, 55, situat al barri del Raval, al districte de Ciutat Vella, després de l'enfonsament parcial d'una paret mitgera.

Els Bombers han rebut l'avís a les 17.31 hores i han desallotjat els habitatges com a mesura de prevenció, davant del risc que, a conseqüència de la caiguda de la paret, es pogués produir un nou enfonsament a l'escala de l'edifici. En total s'han desallotjat 14 persones. Els serveis socials de l'Ajuntament de Barcelona han ofert assistència a tots els afectats i 7 d'ells han acceptat els recursos municipals d'allotjament.

S'ha determinat que l'enfonsament podria haver estat causat per unes filtracions d'aigua d'origen indeterminat que han afectat la paret mitgera. En aquests moments l'edifici ha quedat precintat a l'espera que es realitzi un dictamen tècnic sobre el seu estat.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat la regidora de Ciutat Vella, Mercè Homs, efectius de Bombers de Barcelona i de la Guàrdia Urbana.

stats