Moviment 15-M
Societat 02/08/2011

Desallotgen els últims 'indignats' de Madrid

La policia ha desmantellat de matinada el campament del passeig del Prado i el punt d'informació de la Puerta del Sol

Efe
1 min

Madrid p { margin-bottom: 0.21cm; } Els indignats que seguien acampats al passeig del Prado de Madrid han sigut desallotjats aquesta matinada. També ha sigut desmantellat el punt d'informació de la Plaza del Sol, que havien instal·lat en aquest espai emblemàtic del moviment del 15-M després d'aixecar el campament.

La Policia Nacional ha començat a desallotjar als indignats cap a les 6 del matí i després han donat pas als serveis de neteja municipals perquè retiressin els objectes i les estructures que s'havien fet servir en les acampades.

El grup d'indignats estava acampat a la mitjana del passeig del Prado des del dissabte 23 de juliol, després que arribés a Madrid la denominada Marxa Popular Indignada. Quatre dies després, el 27 de juliol al matí, ja va haver-hi un intent de desallotjament del passeig del Prado, però a la tarda romanien a les tendes de campanya al voltant de 200 persones.

Els indignats van viure dimecres un estira-i-arronsa amb la policia durant diverses hores per aconseguir lliurar un manifest reivindicatiu al Congrés dels Diputats, on van poder registrar-lo, però no van poder llegir-lo a la plaça de les Corts.

stats