TECNOLOGIA
Societat 11/07/2011

Descarregar aplicacions per a l'iPhone (I)

1 min
Descarregar aplicacions per a l'iPhone (I)

Les aplicacions descarregables confereixen al telèfon d'Apple bona part del seu valor afegit. Les aplicacions -des d'accessos directes a una versió de Facebook adaptada per a mòbils fins a serveis per consultar el temps i mapes de les ciutats- fan de l'iPhone molt més que un aparell per parlar. Per descarregar-les cal anar a la pantalla tàctil i tocar amb el dit sobre el botó que té una A majúscula encerclada sobre un fons blau.

Llavors, s'obre un menú a la part inferior amb diverses opcions. Una d'aquestes és la de cercar, dibuixada amb una lupa. Des d'allà, si sabem el seu nom podem trobar l'aplicació que volem i seguir els passos necessaris per tal de descarregar-la al nostre telèfon. Jordi Sabaté

Converteix la pantalla tàctil de l'iPhone en un mirall, ideal per maquillar-te, pintar-te els llavis, treure't els pèls del nas i de les orelles o vigilar aquella berruga que tant et molesta.

Vols saber el nom d'una cançó que sent pel carrer i que et sona molt? Shazam és la teva aplicació ideal. La graves al mòbil i el servei te'n diu el títol, l'autor i les botigues on la pots trobar a bon preu.

stats