SOCIETAT
Societat 02/07/2011

Desenes de persones s'enfronten a la Guàrdia Urbana de Lleida per intentar evitar la detenció d'un traficant

És el segon incident d'aquestes característiques al centre històric de la capital lleidetana en menys de dos dies

Acn
1 min

LleidaDesenes de persones s'han enfrontat aquest divendres a la nit al carrer Múrcia, al centre històric de Lleida, amb els agents de la Guàrdia Urbana que volien detenir un presumpte traficant de drogues. És el segon incident d'aquestes característiques que es registra en menys de dos dies en aquesta zona. Dijous al migdia, tres agents de la Guàrdia Urbana van resultar ferits quan es dirigien a detenir un altre presumpte traficant i un grup de coneguts del sospitós ho van intentar evitar.

En aquesta ocasió no s'ha registrat però cap ferit. La Guàrdia Urbana ha detingut el presumpte traficant, de 32 anys, nascut a Mali i reincident. Els agents atacats aquesta nit passada han demanat reforços tant als seus companys com als Mossos d'Esquadra. S'ha aconseguit detenir el presumpte traficant de drogues sense registrar-se cap ferit, ni entre els agents, ni entre el grup d'una cinquantena de persones que volien evitar la detenció.

La regidora de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Lleida, Sara Mestres, ha assegurat que es continuarà treballant i vigilant tots els carrers de la ciutat per mantenir l'ordre públic així com detenir o expulsar els infractors. Tot i això, ha lamentat aquests fets i ha anunciat que a començaments de la setmana que ve l'Ajuntament es reunirà amb tots els cossos de seguretat com ara Guàrdia Urbana, Mossos d'Esquadra i policia espanyola, per analitzar els fets.

stats