Societat 25/05/2012

Un centenar de persones eviten el desnonament d'una família d'invidents a Mataró

El matrimoni, de 27 i 30 anys, té dos fills d'1 i 4 anys, un d'ells també invident. L'acció l'ha organitzada la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca

Efe
1 min

MataróUn centenar de persones convocades per la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH) han aconseguit parar el desnonament d'una família d'invidents al barri de Palau de Mataró (Maresme).

El matrimoni, de 27 i 30 anys, té dos fills d'1 i 4 anys, un d'ells també invident.

Es tracta d'una família que havia d'abandonar el seu domicili perquè el banc ha rebutjat, segons la plataforma, qualsevol alternativa, com el lloguer social.

A l'entorn del pis, situat al carrer Cantingas, s'han concentrat un centenar de persones que han llançat proclames i han mostrat pancartes per evitar el desnonament que s'havia de dur a terme sobre les 10.15 hores.

Un advocat de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca ha parlat amb el personal del jutjat que havia de procedir a desallotjar la família i, finalment, ha arribat una notificació del jutjat que suspenia temporalment el desnonament.

Juan Sánchez, portaveu de la plataforma, ha destacat que el fet que els perjudicats per aquest desnonament siguin invidents afegeix "més dramatisme al cas".

stats