Societat 25/03/2012

Desprecinten la seu de l'Associació Barcelonesa Cannàbica d'Autoconsum

La policia va detenir dijous una encarregada de l'entitat procannabis

Acn
1 min
Porta d'entrada de l'establiment de l'associació pro-cannabis precintada, aquest divendres al matí / ACN

BarcelonaLa seu de l'Associació Barcelonesa Cannàbica d'Autoconsum (ABCDA), al barri de la Barcelona, ha tornat a obrir després que aquest dissabte els Mossos d'Esquadra n'hagin retirat el precinte per ordre judicial. Dijous passat, la policia va detenir una encarregada de l'associació procànnabis, que va quedar en llibertat hores després a l'espera de ser citada pel jutge, i quatre treballadors més van quedar imputats. En l'operació també es va comissar 1,3 quilos de marihuana.

L'associació procànnabis denuncia a través d'un comunicat que l'operació policial vol "criminalitzar la realitat de les associacions cannàbiques i les seves conseqüents difamacions, així com mermar la lluita contra les màfies que controlen el mercat negre". L'ABCDA desmenteix que la persona detinguda dijous formi part de la junta directiva i assegura que no té cap responsabilitat en el projecte de Rasquera ni de les activitats de l'associació.

L'entitat reitera que el cànnabis consumit pels socis de l'associació s'utilitza exclusivament pel consum privat i en cap cas es permet que des de l'entitat que els socis proporcionin el cànnabis a persones alienes, un fet, que constitueix, puntualitzen, un motiu d'expulsió.

stats