Societat 22/08/2011

Detenen un home per amenaçar amb una navalla a un inspector de FGC

L'inspector va recriminar en diverses ocasions al detingut que molestés a la resta de passatgers del tren

Efe
2 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra van detenir el passat dia 12 a Sant Boi de Llobregat, al Baix Llobregat, un home de 34 anys que dies enrere havia amenaçat presumptament amb una navalla a un inspector de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), quant aquest li va recriminar que molestés a altres passatgers.

Segons que han informat avui els Mossos d'Esquadra, els fets pels quals va ser detingut Miguel S. M., de nacionalitat espanyola i veí de Sant Vicenç dels Horts, es van produir el 6 d'agost -encara que van ser denunciats dos dies més tard- quan l'inspector es trobava en el control automàtic de sortida de l'estació de FGC a Sant Boi de Llobregat.

El treballador de l'empresa de ferrocarrils va cridar l'atenció al detingut perquè, segons va explicar a la policia, estava molestant i increpant una dona d'edat avançada i a la resta dels usuaris.

Davant les peticions de l'inspector, l'home va reaccionar de forma violenta i amenaçadora i fins i tot va treure de la butxaca una navalla i va continuar amenaçant-lo.

La Unitat d'Investigació va analitzar les imatges recollides pel sistema de videovigilància de l'estació i després de realitzar diverses actuacions, finalment van localitzar el sospitós el passat 12 d'agost pels voltants de l'estació de FGC a Sant Boi de Llobregat.

Els agents el van identificar i el van detenir, i en el registre preventiu van trobar en una de les butxaques del seu pantaló una navalla.

El detingut que va reconèixer l'autoria dels fets, va ser traslladat a dependències policials dels Mossos, on va ser identificat fotogràficament com l'autor de les amenaces amb arma blanca.

Miguel S. M., va passar a disposició del Jutjat de Guàrdia de Sant Boi de Llobregat i posteriorment va quedar en llibertat amb l'obligació de presentar-se els dia 1 i 15 de cada mes davant del jutge.

stats