Societat 29/04/2012

Detenen una lladre de mòbils que tornava la targeta SIM a les víctimes perquè no perdessin els contactes

L'atracadora actuava sovint a punta de navalla i escollia adolescents com a víctimes. Li atribueixen vuit robatoris comesos a Sants

Ara
1 min

BarcelonaÉs trist robar telèfons mòbils, però és més trist endur-se'ls amb la targeta SIM posada, perquè deixes la víctima sense agenda i no en treus cap benefici. Això és el que devia pensar Aurora F. E., de 34 anys, una atracadora detinguda al barri de Sants de Barcelona dijous a la nit.

La dona hauria comès 8 robatoris –7 atracaments i un furt– entre l'11 i el 26 d'abril i, segons els Mossos d'Esquadra, es comportava amb "molta violència". Triava víctimes molt joves, fins i tot menors d'edat en alguns casos, i les amenaçava verbalment o amb una navalla. Quan les tenia ben atemorides i li lliuraven les pertinences que duien, si no oposaven resistència tenia un rampell de generositat i els demanava que traguessin la targeta SIM del mòbil i que se la quedessin per no perdre l'agenda de contactes.

Una patrulla de la comissaria de Sants-Montjuïc la va enxampar in fraganti dijous a la nit, quan fugia després de l'últim robatori i duia al damunt el mòbil de la víctima. Després, en escorcollar casa seva, la policia va trobar altres objectes relacionats amb altres atracaments.

La detinguda ha estat empresonada provisionalment, a l'espera de judici, per ordre del jutge de guàrdia, que li va prendre declaració dissabte.

stats