SUCCESSOS
Societat 18/07/2011

Detenen uns lladres per robar uns mitjons blancs a més d'endur-se una Play Station i un ordinador

Els lladres han intentat robar en un pis del districte de Nou Barris

Marta Català
1 min

BARCELONAAquest matí, una veïna del carrer Borges Blanques, al districte de Nou Barris de Barcelona, ha sentit un soroll que provenia del pis de dalt. Dies abans, el seu veí li havia dit que marxava de vacances, així que la senyora ha decidit trucar els Mossos com a mesura de prevenció.

Una patrulla de paisà s'ha apropat al domicili de Borges Blanques i quan accedia a l'escala, s'ha trobat a tres joves baixant les escales i carregant amb: una Play Station, un rellotge, unes ulleres de sol, dos telèfons mòbils, un ordinador, una càmera de fotos, dues colònies, 1.327 euros.

Entre el botí, els presumptes lladres també portaven uns mitjons d'esport de color blanc que també havien robat al veí de dalt de la senyora que ha alertat la policia.

Un dels Mossos ha pujat a preguntar la veïna si els tres nois eren veïns de l'escala, moment que un d'ells ha aprofitat per fugir.

La patrulla ha aconseguit retenir els altres dos en comprovar que havien robat objectes de la casa del veí, un pis que estava tot regirat.

Els detinguts són dos homes de 29 i 31 anys, d'origen dominicà però nacionalitat espanyola i amb antecedents per robatoris, segons fonts policials. Els Mossos recomanen que com aquesta senyora de Nou Barris, tothom que senti sorolls en aquesta època de l'any, no dubti trucar la policia.

Des de Mossos demanen la col·laboració ciutadana per combatre els robatoris a l'interior de domicilis que enguany han augmentat un 13,86%.

stats