Societat 31/07/2012

Detenen una dona per robar en onze masies a Osona i apoderar-se d'objectes de coure

La detinguda té 47 anys i és veïna de Canovelles, al Vallès Oriental

Efe
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut una dona a qui s'imputen onze robatoris en masies aïllades de la comarca d'Osona, d'on sostreia objectes de coure, com canonades i eines de treball. La detinguda és María S. M., de 47 anys i veïna de Canovelles (Vallès Oriental), i va ser detinguda el passat dia 25 d'aquest mes, segons informa avui la policia catalana, que precisa que la dona ha estat posada en llibertat amb càrrecs per ordre del jutge de guàrdia de Vic.

Els robatoris es van produir entre els mesos de febrer i juliol en deu masies aïllades, algunes segones residències, de la comarca d'Osona, a les quals la dona va accedir amb l'ajuda d'un veí de 46 anys de la Roca del Vallès (Vallès Oriental), que també ha estat imputat per aquests fets.

En tots els casos, es van trobar les portes i finestres forçades i es van robar canonades, objectes de coure i eines de treball. La policia va poder identificar la presumpta autora d'aquests robatoris per les descripcions i dades facilitades per testimonis i víctimes.

A la dona se li imputen deu robatoris comesos en masies de Tavèrnoles, Voltregà (Osona), Santa Eulàlia de Riuprimer, Sentfores, Sant Pere de Torelló, Sora, Sant Quirze de Besora, i un altre en una casa de Figaró (Vallès Oriental).

stats