Societat 06/10/2011

Detenen un mosso d'esquadra acusat d'apunyalar un taxista

El presumpte agressor va ferir el taxista amb una arma blanca i, després, el va abandonar. L'endemà, un mosso va ingressar a Can Ruti amb amnèsia, segons la policia

Ara
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra van detenir aquest dissabte un agent del cos de Mossos per haver apunyalat un taxista fins a deixar-lo en coma. Els agents han atribuït al seu company un delicte de lesions arran d'una baralla que hauria tingut lloc el dijous 22 de setembre.

Aquella nit, un taxista de Barcelona va recollir un client i el va portar fins a Sant Fost de Campsentelles. En arribar al destí, suposadament per un problema amb el pagament del trajecte, es va iniciar una discussió que va acabar en una baralla en la qual el taxista va patir diferents lesions d'arma blanca.

El presumpte agressor hauria abandonat la víctima al lloc dels fets. Més tard, un home va alertar els serveis d'emergència, que van traslladar la víctima fins a un centre hospitalari.

L'endemà dels fets, el divendres dia 23, un agent del cos de Mossos d'Esquadra va ingressar a l'Hospital de Can Ruti de Badalona en una aparent fase amnèsica, a causa d'un traumatisme cranial, segons el comunicat emès per la policia aquest dijous al matí.

Arran d'aquests fets es van iniciar dues investigacions independents que, finalment, van convergir el dissabte 1 d'octubre, quan es va detenir l'agent de policia com a presumpte autor de les ferides causades al taxista.

stats