SOCIETAT
Societat 27/11/2011

Detenen dues persones per estafar 776.000 euros a l'Agència Tributària

Un dels detinguts és propietari d'una societat d'advocats i economistes i l'altre col·laborava amb el frau lliurant documentació falsificada a Hisenda

Ara
1 min

BarcelonaEls Mossos d’Esquadra han detingut Deborah A. G., de 44 anys, de nacionalitat espanyola i veïna de l’Hospitalet de Llobregat i Virgílio A. D., de 50 anys, nacionalitat espanyola i veí de Barcelona, per estafar 776.000 euros a l'Agència Tributària.

La investigació es va iniciar a partir de la denúncia de l’empresa d’assessorament fiscal de la societat d’advocats i economistes de Virgílio A. D, que va comptabilitzar en 776.000 euros el total de diners que haurien d’haver estat destinats a Hisenda i que es va apropiar fraudulentament la societat d’advocats .

L’Agència Estatal Tributària de Barcelona ha confirmat que no havia rebut aquests diners i ha constatat les falsificacions en les factures. Deborah A. G., membre del Col·legi de Graduats Socials de Barcelona, aprofitant que estava habilitada per sol·licitar aplaçaments de pagament, era la persona que lliurava aquesta documentació falsificada a Hisenda en connivència amb el Sr. Vírgílio A.D.

Els dos detinguts han estat imputats pels delictes continuats, de falsificació de document públic, apropiació indeguda i insolvència punible i van quedar en llibertat amb càrrecs.

stats