Societat
Societat 14/09/2011

Detinguda una parella per vendre entrades d'un concert inexistent per internet

Els detinguts demanaven 25 euros per la venda anticipada d'un hipotètic concert previst pel dia 16 a la plaça de toros d'Alacant. El cartell anunciava les actuacions de Mago de Oz, Barón Rojo, Tierra Santa, Fangoria, Dover, El Gitano, La Cabra i La Trompeta

Efe
1 min

AlacantLa policia ha detingut a Alacant una parella acusada de vendre entrades per a un concert de música inexistent a través de diversos fòrums especialitzats d'internet. Els detinguts, de 25 i 35 anys, demanaven 25 euros per la venda anticipada de l'hipotètic concert previst pel dia 16 a la plaça de toros d'Alacant.

Segons la policia, van arribar a vendre 15 entrades, encara que asseguraven que en tenien fins a 4.000, amb les quals haurien pogut estafar 200.000 euros.

En el cartell anunciat hi figuraven grups coneguts com Mago de Oz, Barón Rojo, Tierra Santa, Fangoria, Dover, El Gitano, La Cabra i La Trompeta.

La investigació apunta que tenien intenció d'organitzar un altre esdeveniment de característiques similars al recinte firal de Rabasa, a la ciutat d'Alacant, que hauria comptat amb la hipotètica actuació de Mama Ladilla, Sociedad Alkoholika, La Excepción, El Cojín, Def con Dos, Iratxo, Hora Zulú, Rosendo, The Locos, Konsumo Respeto, Txarrera, Fe de Rates i Strawberry.

Les detencions s'han produït aquest dimarts. La parella compta amb diversos antecedents policials per fets anteriors.

stats