Sucessos
Societat 03/04/2011

Detingut a Mataró per agredir un mosso en una estació de trens

Redacció
1 min

BarcelonaEls Mossos van detenir ahir Oriol MP, de 20 anys i veí de Barcelona, com a presumpte autor d'una agressió contra un agent de l'autoritat. Els fets van començar a les 7 del matí a l'estació de trens de Mataró quan el servei de vigilància va observar com una parella de joves, un noi i una noia, accedia a un dels trens sense haver comprat el bitllet. Quan els van aturar, els joves van reaccionar violentament i els agents de vigilància van avisar als Mossos.

En arribar, un dels vigilants van denunciar que la noia l'havia colpejat i mossegat. Quan els agents van anar a identificar la parella, el jove va reaccionar agressivament i li va donar un cop de puny a la cara a un dels mossos i va ser detingut.

Ahir a la tarda Oriol MP va quedar en llibertat després de declarar a la comissaria de Mataró, a l'espera de ser citat pel jutjat que instrueix el delicte. Pel que fa a la seva acompanyant, va ser denunciada per diverses faltes de lesions als vigilants i una falta de respecte als agents de l'autoritat.

Una altra agressió a Vic

D'altra banda, els Mossos investiguen l'agressió a un interventor de Renfe que es va produir ahir a la tarda a l'estació de trens de Vic. Segons la denúncia, l'interventor va demanar els bitllets a un grup d'uns 15 joves magrebins que havien pujat al tren a l'estació de Manlleu. Els joves no tenien bitllet i per poder fugir, un d'ells li va donar un cop de puny a l'interventor, produint-li una ferida oberta a la cella.

stats