SOCIETAT
Societat 03/11/2011

Llibertat per al regidor del PSC de Sant Adrià detingut per la seva vinculació amb una xarxa de màfia xinesa

El regidor, detingut dilluns passat, se suma a les prop de 40 persones que han sigut arrestades en el marc d'aquesta operació policial, que suposa el cop més gran assestat a Catalunya a la màfia d'origen xinès

Ara
1 min

BarcelonaEl regidor del PSC de Sant Adrià de Besòs (Barcelonès) José Luis Martínez Cardoso, detingut per la seva suposada vinculació amb una organització xinesa dedicada al narcotràfic i a l'explotació de prostitutes que va ser desmantellada el mes passat, ha quedat en llibertat després de declarar davant el titular del jutjat d'instrucció número 10 de Barcelona, que investiga el cas.

El regidor, detingut dilluns passat, se suma a les prop de 40 persones que han sigut arrestades en el marc d'aquesta operació policial, que suposa el cop més gran assestat a Catalunya a la màfia d'origen xinès. Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), la investigació judicial continua oberta.

La macrooperació va permetre descobrir una xarxa que explotava prostitutes asiàtiques, sense les mínimes condicions sanitàries, a 37 prostíbuls clandestins de Barcelona.

Cardoso va resultar reelegit com a regidor de Sant Adrià de Besòs en les últimes eleccions municipals i actualment és responsable de l'àrea de via pública, des de la qual s'encarrega de la gestió d'activitats ludicofestives, entre d'altres funcions.

stats