SUCCESSOS
Societat 12/04/2011

Detingut el 'doble' de Ronaldinho per robar en una vintena de comerços

Els dependents el van identificar per la gran semblança física amb el futbolista

Redacció
2 min

BARCELONAEls Mossos d'Esquadra han detingut un dels lladres de comerços més actius de Barcelona, al qual se li atribueixen una vintena d'atracaments a sabateries, forns i farmàcies. El mètode sempre era el mateix: presumptament intimidava amb un ganivet als dependents, que el van identificar gràcies a la seva gran semblança física a Ronaldinho.

Segons ha informat avui la policia catalana, el detingut, que ja ha ingressat a la presó per ordre judicial, és Hicham M., de 38 anys i nacionalitat marroquina, que ha estat acusat de robar prop de 8.000 euros en una vintena d'assalts a comerços de Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès).

Els agents van començar a investigar aquest cas arran d'un augment d'atracaments a comerços als districtes de l'Eixample, Gràcia, les Corts i Sant Martí, on el lladre, que anava sol, accedia a sabateries, forns i farmàcies, en les quals intimidava els dependents amb un ganivet de grans dimensions.

En els atracaments, el detingut s'emportava els diners de la caixa registradora, encara que en alguna ocasió també es va emportar productes del mateix comerç.

La majoria de les víctimes dels atracaments van coincidir a identificar a l'autor dels robatoris per la seva semblança física amb el futbolista brasiler Ronaldinho, exestrella del FC Barcelona, ara enrolat al Flamengo.

Precisament, una patrulla no uniformada dels Mossos va localitzar dimecres passat 6 d'abril el sospitós davant un forn del districte barceloní de Sarrià-Sant Gervasi.

Quan els agents es van dirigir cap al doble de Ronaldinho per identificar-lo, van observar que aquest es treia un objecte de la butxaca i es disposava a entrar a l'establiment, pel que es van dirigir ràpidament cap a ell.

En arribar a la seva altura, el lladre va ruixar els agents amb un aerosol de defensa personal per intentar fugir, si bé els policies van aconseguir detenir-lo.

De moment, a l'acusat se li atribueixen vuit atracaments a l'Eixample, tres a Sarrià, dos a les Corts, Sant Martí i Gràcia, i un a Sant Andreu i l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), si bé no es descarta que se li puguin imputar més fets delictius

stats