Societat 11/05/2011

Detingut un pare que abusava dels seus fills i els oferia a altres pederastes

L'home, que es feia dir 'Cooldaddy' (Papa guai) gravava les agressions en vídeo i les distribuïa després entre cercles tancats a internet i facilitava una adreça de correu electrònic de contacte per a aquells interessats a abusar també dels menors

Efe
1 min

PalmaLa Policia Nacional ha detingut a Palma un alemany de 32 anys acusat d'abusar sexualment dels seus fills i que va arribar fins i tot a "oferir" els nens, d'entre 3 i 9 anys, a altres pederastes perquè mantinguessin relacions amb ells. Segons han informat fonts de la investigació, el detingut, H.J., que ja és a la presó per ordre judicial, va abusar també d'altres menors, fills de les seves parelles sentimentals. L'acusat gravava les agressions en vídeo i les distribuïa després entre cercles tancats de pederastes a internet.

La investigació, dirigida per la Brigada d'Investigació Tecnològica (BIT) i agents de la Prefectura Superior de les Illes Balears, va començar fa un mes, quan l'ambaixada alemanya va alertar de l'existència a la xarxa d'un vídeo on diversos nens eren agredits per un adult i obligats a mantenir relacions sexuals entre ells. El pederasta detingut, que es feia dir "Cooldaddy" (Papa guai), facilitava una adreça de correu electrònic de contacte per a aquells interessats a abusar també dels menors.

stats