Societat 08/12/2011

Detingut un conductor que acumula 12 anys de retirada del permís des del 2001

L'home quadruplicava la taxa d'alcoholèmia permesa i tenia el carnet suspès judicialment per jutjats de Tarragona i Barcelona

Acn
1 min

BarcelonaLa Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut un conductor que acumula 12 anys de retirada del permís des del 2001. L'home circulava begut i de forma agressiva, forçant les marxes, per l'avinguda Marquès de l'Argentera quan va ser aturat per agents de la policia local.

Quadruplicava els límits d'alcoholèmia

Un cop aturat, els agents van veure que el conductor presentava símptomes evidents d'estar sota els efectes de l'alcohol i el van sotmetre a les proves d'impregnació alcohòlica, en què va donar un resultat que quadruplicava la taxa permesa. Circulava amb el permís de conduir retirat judicialment. En el moment d'identificar-lo, el conductor va dir que no portava a sobre el permís de conduir i els agents van comprovar informàticament que el conductor tenia en vigor dues suspensions judicials del permís, una per un període de 4 anys i l'altra per un període d'1 any i 8 mesos.

El conductor va ser detingut per dos presumptes delictes contra la seguretat vial, alcoholèmia positiva i conduir amb el permís retirat judicialment, i el seu vehicle va ser ingressat en un dipòsit municipal i ha estat posat a disposició judicial.

Des de l'any 2001, aquest conductor acumulava més de 12 anys de retirada del permís de conduir per suspensions ordenades per jutjats de Tarragona i de Barcelona.

stats