Societat 01/07/2012

Detingut un conductor d'autoescola que feia classes sense tenir punts al carnet

La Guàrdia Civil el va detenir quan es disposava a fer una prova oficial per obtenir el permís

Efe
1 min

SevillaLa Guàrdia Civil de Trànsit del Subsector de Sevilla ha detingut un professor d'autoescola pels delictes d'estafa i contra la seguretat viària, per apropiar dels diners d'un alumne i conduir vehicles d'autoescola sense tenir carnet, ja que havia esgotat tots els seus punts.

Segons ha informat en un comunicat la Guàrdia Civil, la investigació va començar després de rebre una denúncia d'un alumne d'una autoescola, situada a Bormujos, en la qual deia que s'havia matriculat per rebre classes pràctiques de conducció i denunciava a un professor concret al qual havia pagat les taxes de matrícula i les classes.

Els investigadors ja havien obert unes diligències per estafa contra el professor de l'autoescola, denunciat per un altre alumne.

Durant les investigacions, els agents van descobrir que el professor, que respon a les inicials J.Ll.P., tenia una suspensió temporal de permís de conducció per pèrdua de punts, de manera que es va obrir una nova línia d'investigació, per la possible implicació del sospitós en un delicte contra la seguretat viària.

Es va comprovar com aquesta persona tot i tenir la suspensió temporal havia impartit classes a alumnes i fins i tot havia fet amb ells proves de control d'aptituds per a l'obtenció del permís de conducció.

A més, el professor tenia previst anar a una prova oficial per a l'obtenció del permís, de manera que la Guàrdia Civil es va presentar al lloc de l'examen i el va detenir per delicte d'estafa i per un altre contra la seguretat viària, en no tenir permís de conducció per pèrdua de vigència.

stats