Societat 19/07/2012

Detingut per instal·lar un cadenat a la vagina de la seva dona per assegurar-se que li fos fidel

L'home, un mecànic indi de 43 anys, ha revelat que va col·locar el dispositiu a la dona quatre anys enrere i que l'obria cada dia en arribar a casa

Efe
1 min

Nova DelhiLa policia índia ha detingut a la ciutat d'Indore un home que va perforar la vagina de la seva dona i hi va instal·lar un cadenat per evitar que li fos infidel, segons ha confirmat aquest dijous a Efe una font policial.

Sohanlal Chauhan, un mecànic de 43 anys, portava les claus del dispositiu a sobre quan va ser detingut per la policia. Chauhan va confessar que havia col·locat el cadenat a la vagina de la seva dona feia quatre anys, i que l'obria cada dia en arribar a casa.

El cas va sortir a la llum després que la dona, Sita Chauhan, de 38 anys, fos ingressada en un hospital després d'intentar suïcidar-se. Allà va revelar els fets als responsables del centre, segons ha informat a Efe el cap de la comissaria local, Shailendra Srivastav.

Segons Srivastav, l'home va perforar la vagina de la seva dona perquè dubtava de la seva lleialtat, després que diverses dones de la seva família haguessin comès infidelitats.

Cada dia, abans d'anar a treballar, Chauhan inseria el cadenat als dos forats fets amb agulles a la pell vaginal de la seva dona, i després guardava les claus als mitjons, segons informa el diari 'The Indian Express'.

Segons aquest mitjà, Sita, que es va casar quan tenia només 16 anys, ha denunciat també que el seu marit es "comportava de manera incorrecta" amb la seva filla gran.

La policia ha acusat el detingut de crueltat i d'haver causat lesions corporals greus de manera voluntària.

stats