Societat 15/10/2011

Detingut el regidor de l'atropellament a Masquefa per incomplir l'ordre d'allunyament

Tenia prohibit acostar-se a menys de 200 metres de les víctimes

Ara
1 min

Barcelona @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir divendres Juan José García Mora, el regidor de l'Ajuntament de Masquefa que va atropellar dos homes per retirar una bandera espanyola de la façana del consistori. La detenció es va produïr després que García incomplís l'ordre d'allunyament que li havia imposat el jutge i que li prohibia acostar-se a menys de 200 metres de les seves víctimes.

El detingut, que es troba a la comissaria de Martorell, passarà demà diumenge a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció número 4 de Martorell, que ha ordenat la seva detenció.

La policia no ha donat més detalls sobre les circumstàncies de la seva detenció ni ha aclarit si ha estat alguna de les víctimes qui ha denunciat l'incompliment de l'ordre d'allunyament.

El jutge, que va decidir que quedés en llibertat sense fiança després de sentir dijous la seva declaració li va imputar dos delictes d'homicidi en grau de temptativa, i el va obligar a presentar-se al jutjat cada cinc dies. García és exregidor del PP i actualment representa Força Masquefa al consistori.

stats