Societat 16/11/2012

Detingut un home per tirar una prostituta per la finestra a Barcelona

L'home, de nacionalitat anglesa, 41 anys i amb domicili a Barcelona, tenia una ordre de detenció a efectes d'extradició des d'Itàlia

Acn
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut un home que, presumptament, hauria tirat per la finestra del seu pis una prostituta amb qui havia contactat poc abans al carrer. Els fets van passar poc després de les 6.00 h del dimecres 14 de novembre, quan els agents van ser avisats d'una baralla a l'interior del pis de l'home detingut. Segons declaracions de la víctima, la discussió va començar perquè no la dona no estava d'acord amb la pràctica sexual que el client demanava. Després de discutir, assegura que la va llençar per la finestra.

Els bombers, desplaçats fins al lloc dels fets, van ajudar la dona, d'origen nigerià, que va quedar suspesa sobre una teulada de vidre i aferrada a una barra metàl·lica per evitar precipitar-se fins a terra, després de caure d'una altura de més de deu metres.

Els Mossos d'Esquadra van trobar l'agressor amagat a la terrassa de l'edifici i el van detenir per temptativa d'homicidi dolós. L'imputat, Joseph Stephen H., de nacionalitat anglesa, 41 anys i amb domicili a Barcelona, tenia una ordre de detenció a efectes d'extradició des d'Itàlia, i és considerat violent i perillós.

El detingut passarà avui a disposició del jutge.

stats