Societat 16/05/2012

Detingut per violar una turista a qui va llogar una habitació per internet

La víctima, de 19 anys, va acudir a les urgències de l'Hospital Clínic després que el seu agressor, que ja ha ingressat a presó, la deixes en una estació d'autobusos

Efe
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut un home, que ja ha ingressat a la presó, com a presumpte autor d'una agressió sexual a una jove turista de 19 anys a la qual havia llogat una habitació del seu domicili a través d'internet.

L'home, de 44 anys i nacionalitat algeriana, amb domicili a Barcelona i antecedents per agressions sexuals i violació comesos a França, ja va ser detingut a Barcelona mateix el passat mes de juliol per fets similars, segons han informat els Mossos.

La investigació va començar quan l'Hospital Clínic va denunciar l'ingrés a urgències d'una jove que era de vacances a Barcelona i que deia que havia estat agredida sexualment per un home que li havia llogat per internet una habitació.

La jove, de nacionalitat russa, va arribar a Barcelona el 7 de maig i al pis l'esperava l'home, que primer va intentar seduir-la, però que després, quan va voler fugir de la casa, es va mostrar molt violent i la va agredir sexualment.

També han assenyalat que l'agressor, al qual s'acusa d'un delicte contra la llibertat sexual i detenció il·legal, va alliberar la jove l'endemà i la va deixar en una parada d'una estació d'autobusos. Tot seguit la jove va anar a l'hospital i va denunciar els fets.

stats