SOCIETAT
Societat 10/06/2011

Detinguts tres 'boixos nois' per una agressió a un transsexual de raça negra

Van clavar-li diversos cops i van llançar objectes contra la víctima i la seva parella. També els van amenaçar de mort. Els detinguts formen part de la facció Casuals dels ultres del Barça

Agències
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut tres persones a qui s'acusa d'una agressió a una persona transsexual de raça negra que va tenir lloc el dia de Sant Jordi. Els acusats, que tenen antecedents, formen part de la facció Casuals dels Boixos Nois. Segons els Mossos, van clavar diversos cops a la víctima i a la seva parella i els van amenaçar de mort. Als detinguts se'ls imputa un delicte d'amenaces, tracte degradant i vexatori, i una falta per lesions.

Els fets van tenir lloc després d'un partit entre el Barça i l'Osasuna. Segons el relat de la policia catalana, la víctima, acompanyada de la seva parella, “caminava amb normalitat per un carrer de Barcelona”. L'agressió va tenir lloc quan tots dos van passar per davant d'un dels llocs habituals de reunió dels Boixos Nois. Els tres detinguts, amb altres clients del lloc, van sortir de l'establiment per insultar la víctima “amb un clar menyspreu per la seva raça” i “per la seva condició sexual”, segons els Mossos. Després van amenaçar de mort la víctima i la van agredir amb cops i llançant-li objectes i cadires.

stats