Societat
Societat 26/11/2011

Detinguts a Elx els pares d'una nena de 4 anys que va caure del balcó quan estava sola

La nena està ingressada a l'Hospital General d'Alacant en estat greu. Està previst que els pares passin a disposició judicial en les pròximes hores

Efe
1 min

AlacantEls pares d'una nena de 4 anys d'Elx (Alacant) han sigut detinguts després que la menor caigués del balcó d'un quart pis, mentre estava sola a casa. La nena està ingressada a l'Hospital General d'Alacant en estat greu.

Segons han informat a Efe fonts policials i sanitàries, els fets van passar aquest divendres sobre les 22.50 hores, al carrer Patricio Ruiz Gómez del barri de Carrús, mentre la nena es trobava sola al domicili. Es desconeix per què els pares, d'origen equatorià tots dos, es trobaven fora de l'immoble, però es descarta que fos per motius laborals.

Una ambulància del Servei d'Atenció Mèdica Urgent (SAMU) va traslladar la nena, que presentava diversos politraumatismes, a l'Hospital General d'Alacant, on continua ingressada a la Unitat de Cures Intensives en estat greu.

La Policia Nacional ha detingut els pares, i està previst que tots dos passin a disposició judicial en les pròximes hores.

stats