Societat 09/05/2012

Detinguts dos homes a Girona per robar 84 parells de sabates fent-se passar per missatgers

Els homes van sostreure la mercaderia, per valor de 7.472 euros, d'un camió estacionat davant una botiga de l'Eixample de Barcelona

Acn
1 min

GironaLa Policia Municipal de Girona ha detingut dos homes acusats d'un delicte de furt. Els lladres es feien passar per missatgers, portaven un carretó com si fossin repartidors i aprofitaven aquesta indumentària per robar material d'una botiga. Concretament, els homes van aprofitar per sostreure cinc caixes amb 84 parells de sabates d'un camió estacionat davant l'establiment.

Els fets van passar quan dos agents, que patrullaven per la zona de l'Eixample, van veure una furgoneta que obstaculitzava la circulació a l'avinguda Jaume I de la ciutat. Els lladres van aprofitar que el transportista estava portant material a la botiga per robar-li les caixes del camió i carregar-les a la seva furgoneta. La policia va sospitar en veure el camió i la furgoneta aparcats davant la mateixa botiga i en comprovar que ambdós transportaven caixes amb el logotip del mateix establiment.

La Policia Municipal de Girona va detenir, el matí de dimarts 8 de maig, els dos homes, de 31 i 38 anys i veïns de Barcelona, com a presumptes autors d'un delicte de furt. El botí tenia un valor total de 7.472,15 euros i ja ha estat retornat a l'establiment.

stats