SOCIETAT
Societat 17/02/2012

Detinguts per agredir cinc vigilants del metro i quatre mossos

Van donar cops de puny, puntades de peu i van mossegar els agents, després de ser retinguts per no haver pagat el bitllet.

Ara
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra van detenir la passada nit set persones, de nacionalitat dominicana, per agredir cinc vigilants de seguretat i quatre Mossos d'Esquadra, després de ser retinguts per haver-se colat al metro.

Un grup nombrós de persones va accedir al metro per l'estació de Monumental de la línia 2 sense pagar el bitllet, per la qual cosa el cap de l'estació els va cridar l'atenció. Els joves el van increpar i van marxar amb un tren, però els vigilants del metro els van retenir a l'andana de l'estació d' Universitat, on van començar a agredir-los.

Cap a les 23:30 hores, dues dotacions de policia van arribar a l'estació i alguns dels agressors, en veure els agents, van aprofitar que passava un tren per pujar a l'interior i fugir del lloc. Set persones van continuar donant cops de puny, puntades de peu i mossegades als vigilants de seguretat i als quatre policies que havien estat requerits.

Minuts després, els agents van aconseguir reduir els agressors, que van ser detinguts pels delictes d'atemptat a agents de l'autoritat i delicte de lesions. Els Mossos d'Esquadra continuen les investigacions per identificar i localitzar les persones que van participar en l'agressió i que haurien fugit en el comboi de metro.

stats