Successos
Societat 04/04/2012

Detinguts tres joves per l'atracament a punta de pistola d'una sucursal bancària a la Fuliola

El director de l'oficina segueix en observació a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida pels cops que ha rebut al cap

Acn
1 min

BarcelonaEls Mossos d'Esquadra han detingut tres joves com a presumptes autors de l'atracament a punta pistola que ha tingut lloc aquest dimecres al migdia a l'oficina de La Caixa situada a l'avinguda Catalunya de la Fuliola (Urgell).

Les detencions s'han produït poc després dels fets gràcies al dispositiu d'encerclament engegat ràpidament pels Mossos. Una patrulla ha localitzat els tres detinguts dins un vehicle que ha intentat canviar de direcció en veure la policia. Els Mossos, però, no descarten més detencions, ja que alguns testimonis parlen de cinc persones implicades.

El director de la sucursal, que ha estat colpejat al cap amb la culata d'una arma, segueix en observació a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Els fets han tingut lloc cap a quarts d'una, quan diverses persones han entrat a la sucursal bancària amb la intenció d'atracar-la. Segons la policia, els assaltants han pogut fugir amb diners, tot i que pocs, perquè bàsicament s'han endut monedes, després d'agredir amb un cop el director de l'oficina i d'intimidar els treballadors amb una arma curta, que no descarten que fos simulada. De moment hi ha tres detinguts però la investigació continua oberta.

stats