Meteo
Societat 11/09/2011

Diada plàcida i calorosa

Les màximes quedaran entre 2 i 3 graus més baixes que ahir i en general s'entreveu assolellada. La setmana s'iniciarà amb pocs canvis

Laura Ventolà
1 min
Actes Diada 2011 a Barcelona

BarcelonaSerà una diada molt tranquil·la i plàcida. Ara al matí trobarem alguns núvols baixos en punts de la Costa Daurada i de la Costa Brava però a la resta començarem el dia amb un cel serè o amb molts pocs núvols. Amb el pas de les hores aniran arribant núvols alts i mitjans que deixaran el cel força enteranyinat i fins i tot tapat, sobretot durant la tarda/vespre que podrien deixar escapar algun ruixat especialment en punts del Pirineu i fins i tot pot caure algun plugim a les comarques de Girona, poca cosa.

Tot plegat amb unes temperatures que avui quedaran un pèl més frenades que ahir i ja no s'arribaran a valors màxims de 35 o 36 graus a l'interior del Pla de Lleida tal com vam tenir ahir, sinó que avui els termòmetres se situaran entorn dels 32 o 33 graus, uns dos o tres graus menys respecte d'ahir. A la costa les màximes també quedaran un pèl més frenades que ahir, però la xafogor tornarà a ser present.

Iniciarem la setmana següent amb pocs canvis, les temperatures no seran tan altes durant el dia i les nits seran ja més fresques. De totes maneres les temperatures seran pròpies de finals d'estiu, amb valors entorn dels 30 o 32 graus. Ambient assolellat i pocs núvols serà el que regnarà al llarg de la setmana, tot i que hi ha la possibilitat d'algun ruixat sobretot a la tarda de dimecres.

Trobareu la previsió per al vostre municipi actualitzada amb els mapes d'avui a www.ara.cat/meteo.

stats