Societat 02/06/2011

Xàfecs curts avui, cap de setmana amb grans clarianes

Dijous amb xàfecs curts que aniran apareixent a la costa i al Pirineu, sobretot a la tarda

Miquel Bernis
1 min

El dia tindrà una mica de tot però els mapes del temps avui han rebaixat les possibilitats de pluja a moltes comarques respecte del que deien en dies anteriors. Els ruixats cauran sobretot a la tarda i especialment al Pirineu, costa i prelitoral. Durant bona part del dia seran més probables a les comarques de Girona i de Barcelona, però a última hora s’aniran acostant cap al sud i aquesta nit, de fet, arribaran també a les terres de l’Ebre. On sembla més probable que no hi plogui avui és al pla de Lleida.

L’ambient serà tan fresc com ahir i moltes temperatures se situaran a l’entorn dels 20 graus al migdia. La tramuntana perdrà força a mesura que avanci el dia i aquest vespre ja no serà forta al nord.

Demà el dia tornarà a ser molt variable i amb xàfecs de poca estona que al matí podrien ser forts a la Costa Daurada i a les terres de l’Ebre. El cap de setmana s’entreveu amb força sol, el temps no acabarà d’estabilitzar-se però la treva de bon temps sembla bastant clara amb els mapes d'avui. Només a les Illes diumenge hi podrien descarregar ruixats localment intensos. Les temperatures pujaran però no farà en cap cas calor de ple estiu.

Trobareu la previsió per al vostre municipi a www.ara.cat/meteo.

stats