La Méteo
Societat 25/04/2011

Dilluns de Pasqua variable i amb algun ruixat

Els mapes d’avui indiquen que les nuvolades poden deixar algunes pluges febles, sobretot a l’interior

Laura Ventolà
1 min

BarcelonaEncetem una nova setmana i la veritat és que continuarem parlant de la mateixa situació que aquests dies anteriors: clarianes, pluges i ruixats, i és que seguirem amb un temps bastant insegur i variable, típic de la primavera.

Aquest matí trobem un temps insegur amb algun ruixat en algun punt però també amb estones de sol i núvols que s’aniran trencant a diversos punts que seran de bon aprofitar. A la tarda haurem d’estar pendents del cel, ja que els ruixats podran caure a qualsevol punt de l’interior. Les temperatures seran molt semblants a les d’aquestes jornades anteriors amb màximes que no superaran els 23 graus i amb un ambient una mica més suau que el d’ahir.

Al País Valencià i les illes Balears s’espera que es vagin obrint petites clarianes a mesura que passin les hores, després de les pluges d’aquesta nit passada i aquest matí.

Els següents dies, tant dimarts com dimecres, sembla que seguiran amb la mateixa tònica d’aquests dies enrere, però amb una petita millora, i per tant parlarem d’un cel bastant canviant, variable i amb la repetició de ruixats a les tardes que sembla que cada vegada aniran a menys.

stats