Societat 18/04/2011

De Barcelona a Tarragona amb menys aturades

Foment ha eliminat aquesta nit passada els peatges troncals del Vendrell i Tarragona per fer més via. El tiquet s'agafa a l'entrada i es paga a la sortida. S'han posat en funcionament les noves entrades de peatge de Gelida, Sant Sadurní, Vilafranca nord i centre i Reus

Redacció
1 min
Les noves barreres de peatge a Sant Sadurní d'Anoia

BarcelonaDes d'aquesta mitjanit a les autopistes catalanes hi ha menys interrupcions per les barreres de peatge. A les 0 hores han entrat en funcionament les noves barreres que s'han instal·lat a l'autopista AP-7 a Gelida, Sant Sadurní d'Anoia, Vilafranca del Penedès i Reus. Això fa que s'eliminin els peatges que hi ha al Vendrell i Tarragona, de manera que el trajecte entre Martorell i València ja es pot fer sense interrupcions. A canvi, toca agafar tiquet quan s'entra a la via i pagar a la sortida.

Aquesta és una novetat als municipis de l'Alt Penedès. Gelida estrena accés sud cap a l'autopista, mentre que Sant Sadurní i Vilafranca, que tenen dos accessos, veuen com la circulació per via ràpida entre aquests dos municipis ja no serà lliure com fins ara. No obstant això, la Generalitat ha anunciat que el tram entre Sant Sadurní i Vilafranca seguirà sent gratuït i també entre el primer municipi i Gelida. Tot i això, no s'ha concretat el sistema com s'aplicarà aquesta gratuïtat.

stats