LA MÉTEO
Societat 11/06/2011

Dissabte de més sol però encara amb restes de núvols

Tindrem un matí amb força sol però encara estarà mig ennuvolat a les comarques de Girona i la Catalunya Central

Laura Ventolà
1 min

BarcelonaComencem el primer dia d’aquest cap de setmana llarg bastant diferent que aquests dies anteriors. Encara tindrem un matí força fresc i mig ennuvolat, però a mesura que vagin passant les hores les temperatures s’aniran enfilant i el sol anirà guanyant terreny, tot i que encara quedaran restes de núvols en zones com les comarques de Girona, alguns punts de la costa i la Catalunya Central, que a la tarda podrien donar algun ruixat en algun punt de l’interior de Girona.

Al País Valencià i les Illes Balears s’aniran obrint clarianes a mesura que avanci el dia, amb un clar augment de les temperatures, malgrat que a la tarda podria créixer alguna nuvolada en algun punt de muntanya de l’interior del País Valencià amb algun possible ruixat.

Pel que fa als dies següents, el diumenge serà un dia amb molt més sol, més calor i amb un ambient pràcticament d’estiu, amb uns 4 o 5 graus més que les jornades anteriors. Seria el dilluns quan ens arribaria un petit canvi de temps, amb un cel ja molt més insegur i possiblement amb més ruixats a partir de la tarda que serien bastant dispersos i de curta durada.

Trobareu la previsió per al vostre municipi actualitzada amb els mapes d’avui a www.ara.cat/meteo

stats