LA MÉTEO
Societat 26/06/2011

Diumenge càlid de ple estiu

El sol i la calor seran els grans protagonistes fins dimarts, quan els termòmetres tocaran sostre

Laura Ventolà
1 min

BarcelonaAvui diumenge ja ens hem despertat amb temperatures una mica més altes que les d’ahir, sobretot en punts de la costa. I és que fins dimarts tindrem un ambient molt calorós i de ple estiu amb unes màximes que podrien arribar als 37-38ºC a l’àrea de Ponent, mentre que a la costa quedarien una mica frenades per la brisa.

De totes maneres, la sensació de xafogor en aquests punts litorals serà força acusada. El matí en general serà esplèndid amb alguns núvols baixos a la costa de Tarragona que ràpidament s’aniran trencant. A la tarda creixeran algunes nuvolades en zones de muntanya que podrien deixar algun ruixat aïllat al Pirineu. Serà un dia molt càlid, per tant, si teniu pensat anar a la platja o a la muntanya, no oblideu d’hidratar-vos sovint i protegiu-vos de la radiació solar, perquè serà intensa.

Els pròxims dies, tant dilluns com dimarts continuarà la forta calor. Les temperatures tocaran sostre dimarts arribant així en algunes zones de Ponent als 38-39ºC. Per tant tindrem una calor molt intensa que a partir de dimecres sembla que afluixaria una mica amb l’entrada de vent del nord, de manera que els termòmetres baixarien i tindríem unes temperatures més suportables al voltant dels 30ºC en els punts més càlids i, alhora, augmentarien els ruixats i les tempestes en alguns punts de muntanya.

Trobareu la previsió per al vostre municipi actualitzada amb els mapes d’avui a www.ara.cat/meteo.

stats