Societat 02/02/2012

Diversos municipis de l'Empordà i la Selva suspenen les classes fins dilluns

La neu obliga alguns ajuntaments, com els de Palamós i Palafrugell, a tancar les escoles tot i la decisió d'Interior de suspendre només el transport escolar

Ara / Efe
1 min

Barcelona / GironaEls principals municipis de Girona han cancel·lat les classes de demà en les seves escoles en previsió de la meteorologia adversa que s'espera com a conseqüència de l'onada de fred.

Els ajuntaments de Palamós i Palafrugell han anunciat després de la compareixença del conseller d'Interior, Felip Puig, en què ha dit que se suspenia el transport escolar interurbà però que es mantenien els centres oberts, que en els seus municipis les escoles no obriran per la forta neu.

Hostalric és una altra de les localitats que ha suspès l'activitat escolar fins dilluns que ve, de la mateixa manera que Santa Coloma de Farners.

L'Ajuntament de Castell-Plaja d'Aro ha anul·lat també l'activitat educativa i d'oci fins dilluns que ve, mentre que la biblioteca avança l'horari de tancament a les 19:00 hores.

Aquesta localitat de la Costa Brava ha activat el pla d'actuació municipal Neucat en fase d'emergència d'acord amb les previsions meteorològiques.

L'episodi de neu, que s'està intensificant a mesura que avança la nit, fa preveure que més ajuntaments de la demarcació puguin decidir suspendre les classes fins dilluns.

stats